Akademiet

FACILITETER I OG OMKRING MORS-THY HÅNDBOLD AKADEMI

Mors-Thy Håndbold Akademi er placeret i Nykøbing Mors i Morsø Multipark, som er Mors' oplevelsespark i den sydlige del af Nykøbing, hvor byens største folkeskole, ungdomsuddannelser, sportsarena, padelcenter og teater ligger. Inden for en radius af
omkring 300 meter færdes dagligt over 6.000 mennesker i området.

Et helt nyt Limfjordsteater blev i 2019 opført i forlængelse af Morsø Gymnasium.

Sammen med den store sports arena, Sparekassen Thy Mors | Arena og den lokale Morsø Teaterkreds, tiltrækkes hvert år tusinder af mennesker fra nært og fjernt til teaterforestillinger, håndbold ligakampe, koncerter og events.Vores træninger foregår som udgangspunkt i Sparekassen Thy Arena | Mors, men vi har samarbejde med Skyum Idrætsefterskole, hvorfor der også foregår træning i deres faciliteter. I Sparekassen Thy Arena | Mors findes Arena | Mors Fitness, som anvendes af elever på akademiet.

Selve boligerne ligger placeret i "en trekant" mellem uddannelsesinstitutioner og Arenaen, og alt kan fremkommes gående eller på cykel. I de nuværende boliger har vi ialt 22 sengepladser, hvoraf de 17 er med eget bad og toilet. Der er desuden fællesrum med dart, bordtennis, bordfodbold og PlayStation, biograf-rum og skønne græsområder til at færdes ude.


Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

I sommeren 2023 indvies Traneholm, som er helt nyopførte collegeværelser i umiddelbar nærhed af gymnasiet og handelsskolen. Her får Mors-Thy Håndbold Akademi 37 værelser stillet til rådighed.

 

Se tegninger og billeder her: